ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 1 σάντουιτς:
- 2 λεπτές φέτες μαύρο ψωμί.
- 1 κουτάλι σούπας φρέσκο βούτυρο.
- 1 κουτάλι σούπας τριμμένη γραβιέρα “Μέριου”.
- 1 φέτα κασέρι ΠΡΟΙΚΑ.
- 1 φέτα καπνιστό τυρί ΠΡΟΙΚΑ.
- Αλάτι στην μύτη από ένα κουταλάκι γλυκό.
- Κάποια σάλτσα της αρεσκείας σας(προαιρετικά).
- Φρέσκο κόλιανδρο (προαιρετικά).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
- Θερμαίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Αλείφουμε με βούτυρο την μια πλευρά από κάθε φέτα ψωμιού.
- Πασπαλίζουμε πάνω στο βουτυρωμένο ψωμί την τριμμένη Γραβιέρα.
- Ανάμεσα στις δύο φέτες ψωμί βάζουμε μια φέτα κασέρι και μια φέτα καπνιστό τυρί και κάνουμε σάντουιτς. Ψήνουμε ελαφρά στο τηγάνι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσουν τα τυριά (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τοστιέρα).