ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ:
- 4 μεγάλα ομοιόμορφα μανιτάρια portobello χωρίς το πόδι τους.
- 60 γρ. σάλτσα τομάτα.
- 250 γρ. κασέρι ΠΡΟΙΚΑ τριμμένο.
- 15 γρ. ελιές Καλαμών σε ροδέλες (χωρίς κουκούτσια).
- 16 φετάκια καυτερό λουκάνικο.
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο.
- Κάποια σάλτσα της αρεσκείας σας(προαιρετικά).
- Φρέσκο κόλιανδρο (προαιρετικά).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου. Τοποθετούμε τα μανιτάρια πάνω σε ένα λαδόχαρτο και τα ψήνουμε για 5 λεπτά.
- Βγάζουμε τα μανιτάρια από τον φούρνο και απλώνουμε τη σάλτσα τομάτα στο κάθε μανιτάρι από την κοίλη πλευρά. Σκεπάζουμε με το τριμμένο κασέρι και προσθέτουμε τις ελιές. Το λουκάνικο και το σκόρδο.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμη, μέχρι να λιώσει το κασέρι και να κάνει μια χρυσαφιά κρούστα.