Στο τυροκομείο “Προίκας” και σε εκλεκτές εταιρείες από όλη την Ελλάδα δόθηκαν τα πρώτα βραβεία ποιότητας του περιοδικού Γαστρονόμος της «Καθημερινής» που θεσμοθετήθηκαν με στόχο να αναδειχθούν παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι ειδών διατροφής και να επιβραβευτούν οι καινοτόμες δράσεις, το επιχειρηματικό ήθος, και τα διακεκριμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008 έλαμψαν οι παραγωγοί και οι έμποροι που δεν υποκύπτουν στις σειρήνες της εύκολης κερδοσκοπίας και μας προμηθεύουν με ποιοτικά προϊόντα.
Ανάμεσα στους 11 βραβευθέντες και το τυροκομείο Προίκα.