Η βιολογική γραβιέρα αιγοπρόβεια ΠΡΟΙΚΑΣ είναι παραδοσιακό ελληνικό σκληρό τυρί. Παράγεται στο τυροκομείο ΠΡΟΙΚΑΣ στο Σοχό Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά από επιλεγμένο βιολογικό, 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής της περιοχής του Σοχού και του όρους Βερτίσκου. Παρασκευάζεται με την παραδοσιακή συνταγή της γραβιέρας, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και είναι πιστοποιημένη από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Η βιολογική γραβιέρα αιγοπρόβεια ΠΡΟΙΚΑΣ έχει πολύμηνη ωρίμανση σε ειδικές συνθήκες, ευχάριστη γεύση και απολαυστική γλυκιά επίγευση.

Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, αφού μείνει μισή ώρα εκτός ψυγείου για να αναδειχθούν τα αρώματά της, συνοδεύοντας ένα ποτήρι κρασί, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για χρήση σε πιατέλες τυριών και σε πράσινες σαλάτες κομμένη σε φλοίδες. Μπορεί να γίνει σαγανάκι, να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε τυροκροκέτες, σουφλέ, ογκρατέν, παστίτσιο και τριμμένη πάνω σε ζυμαρικά και φαγητά φούρνου.

Διαθέσιμες συσκευασίες :

Αεροστεγής συσκευασία 300g e (σφήνα)
  • βιολογική γραβιέρα Προίκας

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Αεροστεγής συσκευασία

300g e (σφήνα)

γραβιέρα προίκας